Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Min viktresa vecka 23 – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Min viktresa vecka 23

Min viktresa vecka 23

Det känns som jag typ gör ingenting samtidigt som det känns som tiden. susar förbi. Vi är redan inne i juni. Vad hände? Nyss var det januari och jag var i Vietnam. Min viktresa vecka 23 har iallafall gått bra. Vågen visade -0,4 kg. Maten har gått bättre och träningen rullar på bra. Jag tror tom att vågen hade visat lite mer minus om det inte hade varit så varmt och jag hade dragit på mig vätska.

Träningen rullar på

Träningen rullar som sagt på. Hittills denna vecka har jag varit på gymmet två gånger där jag bland annat cyklat 2 mil. Jag har gått över  51 000 steg och kört på pilatesbollen hemma 30 minuter. Mamma fyllde år i går så i morgon väntar kalas. Jag kommer unna mig både smörgåstårta och vanlig tårta så det gäller sköta sig resten av veckan.

Utmaningar på sommaren

Av erfarenhet så vet jag att det lite kämpigare på sommaren. De är sommaravslutningar, oväntade utflykten och en och annan picknick på badstranden. De är då det gäller att göra medvetna val. Jag försöker göra mitt bästa, mer än det kan man inte göra. Men det känns ändå bra att jag är inne i ett bra flow med träningen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *