Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Skogspromenad och pizzadejt – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Skogspromenad och pizzadejt

pizzadejt

Skogspromenad

Visst ät rubriken romantisk? Skogspromenad och pizzadejt. Så värst romantisk var den inte. Jag åkte ut till Skoghall och tog en promenad på 6 km i min ensamhet. Ju äldre jag blivit ju mer uppskattar jag att vara i skogen och att kunna vara där själv och bara chilla lite. Lägga bort mobilen och bara vara.  Om ni inte testat motionspåren vid Kilenegården så kan jag varmt rekommendera det.

Sallad är underskattat

På vägen hem åkte jag och handlade lite sen åkte jag hem och gjorde lunch. De fick bli en härlig sallad på bulgur, quinoa, kyckling och sötpotatis. Sallad är underskattat, så enkelt att bara slänga i hop och sen ha i kylskåpet i några dagar. Den här blev 0 sp på lila programmet men väldigt mättande. Endast 1 sp för Rhode island dressingen.

Pizza dejt

Sen blev det sallad på sallanden haha. En kompis tog med mig på pizzadejt men jag är ju nyttig och hälsosam så det fick bli en sallad till. Tur att sallad är gott och att det finns så många olika så man kan variera sig lite. Jag avslutade kvällen med att se några avsnitt av Rederiet. Annars har det varit en lugn lördag. Det blev en lite kortare promenad, balkongstek och ännu några fler avsnitt av Rederiet. Kan ha blivit lite besatt av det med haha.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *