Aspiepower Media

Min viktresa vecka 22

Min viktresa vecka 22

Min viktresa vecka 22

Ännu en vecka har gått och min viktresa vecka 22 gick inte så bra. Den innehåller både mensvecka och en livskris. Det hände en sak förra veckan som gjorde att jag kraschade. När jag mår dåligt så tröstäter jag, så jag har inte räknat ett enda points på en vecka. De har blivit tårta, kebab, kakor och godis. Sen som sagt mensvecka på det och jag känner mig som en vandrande vattenballong.

Fokusera framåt

Jag kommer inte gå in på vad som har hänt då jag inte vill hänga ut någon. Men just nu är jag inte på topp men har några lugna dagar framför mig och ska fokusera på bara göra saker som jag mår bra av. Det man inte dör av blir man starkare av. Det är bara att försöka ta sig över hindren som kommer i vägen.

Nya vecka nya tag

Nu är det en ny vecka så det är bara att ta nya tag. Nu köttar vi på en igen och nästa vecka förväntar jag mig ett stort minus på vågen. Känner jag min kropp rätt så kommer de bli så. Träningen funkar dock bra. Jag var till gymmet i går och planerar två pass till denna vecka. Har hittills cyklat 2 mil och är uppe i 27 546 steg. Nu ska vi bara få maten att funka sen ställer jag på vågen på onsdag med glädje.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *