En natt i en svit

svit

En natt i en svit

I förrgår heckade jag in på Scandic Star i Sollentuna. Jag valde att unna mig en hotellnatt då det blir en lång dag med utredningen. Jag valde just detta hotell då det endast ligger 10 min från Utredningskompaniet. Det är skönt att få landa lite i lugn och ro dagen innan. Och lyx blev det för jag hade bokat ett enkelrum men blev uppenbarligen uppgraderad.

Ingen vila

Lugn och ro kanske inte är rätt ord för jag började vistelsen med att cykla 1 mil i hotellets gym. De är nya tider nu haha. Förr låg jag i sängen och åt godis nu besöker jag gymmet. Men jag kände att det var skönt att gör av med lite energi innan sovdags. Jag har svårare att komma till ro på hotell när jag inte har med mitt tyngdtäcke. Efter passet blev ett dopp i hotellets pool.

Vad hände med min kropp?

När jag badade så passade jag på att ta en bild på mig själv. Fick en chock när jag såg den för vart har min mage tagit vägen? Jag borde verkligen fota mig själv en gång i månaden för jag tror inte jag förstår vad som händer med min kropp. Det är lätt att bara fokusera på siffrorna på vågen.  Nu såg jag till och med skillnaden själv.

Nu är vi i gång

Började gårdagen med frukost. Eftersom de är Corona-tider så var det ingen frukostbuffé men de hade packat frukostpåsar som man fick hämta. Efter frukosten var det dags att bege sig till utredningen. Första dagen gick  bra och nu är vi igång på riktigt. Jag kommer berätta mer om själva utredningen och hur dagen såg ut i ett kommande inlägg. Tills vidare bjuder jag på några bilder från de fina hotellrummet.

svit svit

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen