Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Det är nya tider nu… – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Det är nya tider nu…

Det är nya tider nu

I morse var jag med live i P4 Värmland och pratade om priset jag har fått. Senast för några veckor sedan sa jag att det var länge sedan jag var där. Jag var ju där tätt ett tag och ett tag tänkte ge dom förslaget på ett nytt program- Joanna är arg i P4 Värmland. För jag var där så ofta och var arg på TV 4 haha. Sen fick jag min bipolärmedicin och nu är jag inte arg lika ofta längre så nu har jag inte varit där på över ett år. I dag var det dags dock är det nya tider nu så i dag var jag glad istället haha. Intervjun hittar ni här.

Det är nya tider nu

Äntligen massage

När jag var klar på radion så åkte jag hem och slängde på två maskiner med tvätt. Sen åkte jag vidare till Karlstads träningspraktik för planeringsmöte och behandling. Vi har ju haft några veckors paus nu eftersom jag fick en infektion och det känns så stor skillnad när jag inte varit där. Det var riktigt skönt att få massage i dag. Roffe var helt slut efter behandlingen haha.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *