Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Dagens goda gärning – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Dagens goda gärning

Dagens goda gärning

Ny vecka nya äventyr

Ny vecka och dags för nya äventyr. Allt är ju lite på paus i hela samhället nu. Nästan alla planer för veckan har ställs in så då man försöka hitta på något annat. I går blev det dag sju som isolerad men jag kämpar på och försöker göra det bästa av situationen. Sov till 11 i går sen satte jag mig i soffan och åt havregrynsgröt i lugn och ro. Sen kickade jag i gång dagen med en promenad på 7,6. Tanken är att försöka ta en längre promenad varje dag under denna vecka. De är så härligt när solen tittar fram.

Dagens goda gärning

Jag gjorde också dagens goda gärning i går. När jag var ute på promenaden så hittade jag en plånbok efter vägen. Med bankkort, körkort och allt. Jag tog med mig den samtidigt som pappa hjälpte mig att leta rätt på ägarens telefonnummer på nätet. Vi hittade det inte men lyckades få tag hennes styvpappa. De var en väldigt glad och tjej som mötte upp mig för att hämta den. Det känns fint att kunna hjälpa någon.

Nya naglar

Annars händer inte så mycket mer än att se på tv hela dagarna. Hade också ett telefonmöte med mitt boendestöd förut eftersom de inte kan komma hit. De börjar bli lite segt att vara isolerad nu och jag orkar nog inte med det här så många dagar till för jag klättrar på väggarna snart. Vi får ta en dag i taget så får vi se. Jag kom också på att jag glömt att visa er mina nya naglar.

4 reaktioner på “Dagens goda gärning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *