Aspiepower Media

Nackdelen med att inte ha en sambo

Nackdelen med att inte ha en sambo

Min mage fortsätter bråka. Jag har dock klarat mig utan morfin i dag, än så länge i alla fall. Nackdelen med att inte ha en sambo är att man måste göra vissa saker och det finns ingen som kan göra det åt en när man inte orkar. Så i dag har jag tvättat fyra maskiner med tvätt. Sen var jag också i väg och hämtade ut medicin och en låda med 1000 visitkort, så nu är jag redo för hösten. Jag köpte många på en gång för under vårens föreläsningar gick dom åt snabbt.

Nackdelen med att inte ha en sambo

I väntan på tvätten

Nu har jag slängt i hop lite mat, det fick bli enkelt i dag. Nu ligger jag i soffan och väntar på att tvätten ska torr. Satte mig på balkongen i fem minuter sen gav jag upp. Blir yr och illa mående av morfinet och värmen gör det inte bättre. Så jag ligger här framför två fläkter och kollar på YouTube. Vad hittar ni på i dag?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *