Min viktresa vecka 8

Min viktresa vecka 8

Min viktresa vecka 8

Här kommer min uppdatering för min viktresa vecka 8. Inför dagens vägning var jag lite bitter. De har varit mensvecka och min kropp hade dragit på sig vätska så jag var inställd på att det skulle visa plus. Tydligen har det hänt ett mirakel under natten för vågen visade -0,4 kg. Det känns så jävla skönt för fast jag försöker att inte fokusera på siffrorna så blir jag irriterad på att min kropp aldrig vill samarbeta. Jag gör mitt bästa och kämpar på ändå ska de studdsa upp och ner hela tiden. Jag hoppas verkligen att Levaxinet kan göra så min ämnesomsättning blir lite bättre men fram till dess är det bara att kämpa på.

Tränar mer

Det är iallafall ingen som kan anklaga mig för att inte motionera. I går gick jag till sjukhuset, körde tretti min vattengympa och sen gick jag hem igen. Som det inte vore nog så gick jag även till Helmia, där jag skulle på nätverksträff med Wink. Så landade på 12,49 km i går + vattengympan på 30 min. I dag har jag tränat en timma på gymmet och är i skrivande stund uppe i 7,73 km.

Fysisk aktivitet på recept

Vi har testat lite olika gym och jag har nu bestämt mig för vilket som känns bäst så nästa vecka ska jag köpa gymkort. Som jag skrivit tidigare så har jag fått FAR- Fysisk aktivitet på recept. Det gör att jag bara behöver betala 199 kronor i månaden för ett gymkort. Väldigt uppskattat när man är sjukpensionär och har en begränsad ekonomi. Kan dock tycka att någon borde informerat mig att jag har rätt till detta för typ 10 år sedan men, men…. Nu hoppas vi bara på att min kropp går med på planen att börja leva ett hälsosammare liv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen