3 år och 7 månader utan självskadebeteende

3 år och 7 månader utan självskadebeteende

3 år och 7 månader utan självskadebeteende

22 juli 2016. Dagen då Ludde lyckades att säga exakt rätt ord vid exakt rätt tillfälle. Orden som förändrade hela mitt liv. I dag firar jag 3 år och 7 månader utan självskadebeteende. Månaderna tickar på och vi börjar närma oss fyra år. I början gjorde jag det för hans skull. Har Joanna lovat något så håller hon det. I dag börjar jag göra det mer och mer för min egen skull. Så här i efterhand kan jag inte förstå hur jag kunde slösa bort 15 år av mitt liv på något som aldrig har hjälpt.

Vill träffa ungdomarna

Jag önskar att jag kunde få träffa alla ungdomar där ute som gör det jag gjorde. Att jag kan berätta för dom att det aldrig kommer hjälpa. Att det bara skjuter problemen framåt. Främst vill jag berätta att man kan sluta om man verkligen vill. Att livet faktisk kan bli bra bara man kämpar på lite extra.  Att ingenting är omöjligt bara olika svårt. Jag önskar att jag hade fått träffat dagens Joanna när jag var 12-15 år. Nu kör vi! Mot 4 år!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen