Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 3 år och 6 månader utan självskadebeteende – Aspiepower Media
Aspiepower Media

3 år och 6 månader utan självskadebeteende

3 år och 6 månader utan självskadebeteende

I dag firar jag 3 år och 6 månader utan självskadebeteende och två år som tatuerad. Den där tatueringen som haft så stor betydelse för mig under de här två åren. Det är många gånger jag kollat ner på den och påmint mig själv att jag inte är ensam hur ensam jag än känner mig. Att det inte hjälper att skada sig själv hur ont det än gör i själen.

Tänker på er

Jag har även tänkt på er, hur mycket jag skulle skämmas om var tvungen att berätta för er att jag har misslyckats. Kombinationen har gjort att jag inte gett upp. I bland känns det som allt går på rutin. I bland är det kämpigare men då behöver jag bara kolla ner på min arm och bli påmind om att jag inte kan ge upp. Vi kämpar på en månad i taget och nu satsar vi 4 år. Jag har ju lovat er en stor fest/föreläsning när jag klarat 5 år, det börjar närma sig nu!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *