Aspiepower Media

Jag har tatuerat mig!

Jag har tatuerat mig!

Det känns så jävla sjukt! I dag har jag tatuerat mig för första gången i mitt liv. Kan man fira 1 år och 6 månader utan självskadebeteende på ett bättre sätt?;) Ju närmare Arvika vi kom ju mer nervös blev jag. Men jag fick beröm av proffsen (tatueraren och Carolina) för att jag var så cool. Handleden är ju ett av de ställen som gör mest ont och jag väljer att börja där haha. Men smärta är inget som skrämmer mig. Jag har levt med kronisk smärta i 20 år. Jag har gått i fem månader med ett ledband och fem månader men en sena av i foten. Det här kunde ju inte vara så mycket värre. Visst kändes det lite men han fick köra på utan att göra pauser. Vi valde att åka till Mikka på Hellcat Tatto Studio i Arvika. Både för att han är Carolinas kompis men också för att han är en av de bästa i Sverige på att göra texter. Ni kan se fler av hans mästerverk på Instagram @mikkatatto heter han där. Jag är sjukt nöjd!

Bakgrunden till tatueringen

Jag har inte gjort en cool flashig tatuering som jag ska visa upp för hela världen. Jag har gjort den här tatueringen mest för min egen skull. Eftersom jag har en förmåga att känna mig jävligt ensam i bland. Fast jag vet att jag inte är det. Så tänkte jag att om jag bär med mig de viktigaste personerna i mitt liv vart jag än går, så borde jag aldrig mer känna mig ensam.  Baby står såklart för mitt pälsbeklädda barn Baby. 77 står för två saker. Henrik är född 1977. Ni som har koll på speedway har kanske redan räknat ut den andra betydelsen, då min bästa vän Ludde har 77 som sitt nummer. Hjärtat står för resten av min familj. Mamma, pappa, mormor, morfar, Lena, Lars, Robin, Zandra, Madde, Therése och Carolina.


Det här var sista gången som jag gjorde något med väster handled

Jag har valt att göra den på vänster handled. Då det är just där som de flesta av mina självskadeärr finns. Det här är en symbol på att 15 års självskadebeteende är över. Det här är sista gången jag gör något på vänster handled.


          Jag har tatuerat mig

17 reaktioner på “Jag har tatuerat mig!

  1. Hej. Snygg tatuering.
    Kan man inte skicka en bild som kommentar? Såg ett repotage i en tidning och tänkte på dig. Har lite andra frågor med. Mvh en trogen läsare

  2. WOW, så strongt! 1 år och 6 månader. Grattis och styrka till dig på den fortsatta vägen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *