Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Starfish Beach – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Starfish Beach

Starfish Beach

Ett av ställena som vi hade bestämt att vi ville åka till redan hemma i Sverige var Starfish Beach. En strand längst upp i Phu Quoc. Det är som det låter en strand full med röda sjöstjärnor. När vi var ute och gick efter gatan utanför hotellet vi bor på för några dagar sedan mötte vi några som sålde resor. Vi var dock inte sugna på att åka dit i en gruppresa så guiden bad om mitt nummer så skulle han återkomma på Watch app  när han kollat om en kompis till honom kunde köra oss. Så jag och guiden har haft kontakt och vid 08 i morse stod och taxi och väntade på oss. Alltså dagens teknik det inte så mycket mer än tio år sedan som man var tvungen att jaga internetcafé när man var utomlands och ville ha kontakt med omvärlden.

Starfish Beach

Lugnt och skönt

Vi kom fram lite innan nio tiden och det var väldigt lugnt på stranden. Några japaner roade sig med att fota varandra i konstiga poser. En kvinna som jag skulle gissa var en influencer  tog avancerade bilder med en fotograf.  Perfekta uppställda bilder med frukter som rekvisita. Tillslut tog de till och med ner palmblad. Allt skulle vara perfekt. Jag tycker det är intressant att se hur andra fotografer jobbar. Jag tänkte gå fram och fråga vad hon hette på Instagram så jag kunde ta del av resultatet men jag tror att de pratade ryska och det är jag inte så bra på haha.

Starfish Beach

Vart är sjöstjärnorna?

När vi först började gå efter stranden så syntes inte enda sjöstjärna till. Jag undrade om vi åkte till fel strand men mamma sa att vi går en bit till. Inga stjärnor i sikte och precis då skulle jag sätta ner min fot och skymtar något rött och hejdade mig. Där var dom ju precis under min fot. Tack Aspergers syndrom för att jag har bra detaljseende och han se stjärnan innan jag han mosa den med min fot. Jag tycker bilderna talar för sig här så avslutar texten här och bjuder på bildregn i stället.

Starfish Beach

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *