Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Lata dagar på stranden – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Lata dagar på stranden

Lata dagar på stranden

Nu har vi varit här i Vietnam i snart en vecka. Dagarna ser ganska lika ut. Vi går upp vid 08 och går och äter frukost. Sen går vi ner till stranden eller poolen där vi hänger hela dagen. Vissa dagar tar vi en paus i solandet för att äta lunch på hotellets resturang. Någon annan dag har vi ätit majskolv direkt på stranden. Vi brukar vara nöjda på sol runt 15 tiden och då går vi upp och gör oss klara för kvällen. Vissa dagar lyxar vi till det med massage.

Tröttnar snabbt

Sen blir det en tur på stan för att äta middag efter det blir det ofta en liten promenad längs huvudleden en promenad till nattmarknaden.  Men efter några dagar har man sett det mesta och börjar tröttna. Jag gillar att jag får möjligheten att få se Vietnam innan turismen tagit över helt men samtidigt kan jag sakna pulsen i Thailand. Semester blir det iallafall och mycket vila.

Paus från sociala medier

Jag försöker ta en paus från alla mina sociala medier. Det går så där men jag ligger på 1-2 timmar per dag än 5-10 timmar per dag som jag snittar i Sverige. I stället lyssnar jag  på ljudböcker. Är uppe i bok nummer fyra nu, tänkte recensera dom i ett kommande inlägg. Annars är allt bra här förutom att jag är full med soleksam och har haft lite ont i halsen pga att jag legat i drag av AC:n.

Snigelslem

Soleksemen är dock lite bättre nu för jag har köpt snigelslem att smörja in dom med. Haha ja ni läste rätt! Det är värsta skönhetsgrejen så nu ser jag fram emot att få extra fin hud. Nu ska jag göra mig klar för kvällen. I morgon ska vi åka till Starfish beach och kolla på röda sjöstjärnor. Mer om det i nästa inlägg.

 

1 reaktion på “Lata dagar på stranden

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *