Aspiepower Media

Hej från Vietnam

Hej från Vietnam

Hej kompisar! Här kommer en liten hälsning från Vietnam. Vi landad på fredag eftermiddag lokal tid. När vi hade checkat in gick vi direkt ner till havet och tog ett dopp. Sen blev det en lur på nattmarknaden för att äta lite mat. I går hängde nere på stranden hela dagen och i dag vid poolen. Vi har också hunnit med att få båda massage och Pedikyr.

Tips om Phu Quoc kommer

Ni är många som ska åka eller vilja åka hit till Phu Quoc. Jag lovar att jag ska skriva flera inlägg om tips på restauranger och platser man borde besöka men jag måste vara här i mer än två dagar för att kunna göra det. Så håll utsikt så kommer de upp här inom kort! Så länge delar jag med mig av några bilder från de två dagar jag varit här.

 

 

2 reaktioner på “Hej från Vietnam

  1. Hej. Jag försökte läsa för att se om jag hittade det, men jag hittade inte svaret på denna fråga:

    Bara nyfiken, vem eller vilka är det du har åkt till Vietnam med? 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *