Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Packat och klart! – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Packat och klart!

Packat och klart!

Nu börjar det att dra i hop sig! I morgon lyfter planet mot Vietnam. När vi bokade resan så kändes det som det var så lång tid kvar men nu är det dags. Jag har spenderat de senaste dagarna i Kumla för att skola in Baby hos Henrik. Det känns konstigt att vara ifrån henne så länge men jag vet att hon kommer ha det bra.

Ska göra mitt bästa

I dag har jag träffat min kontaktperson. Vi tog en promenad och sen åt vi lunch. Sen var det bara att åka hem och packa klart. Tanken var att jag skulle väga in mig på Viktväktarna i dag för har inte gjort det på flera veckor. Men tiden räckte inte till så får ta tag i de där när jag kommer hem. Men jag kommer dock göra mitt bästa under semestern.

Känner mig peppad

I dag landade mitt presskort från Svemo i brevlådan och det är 100 dagar kvar till första hemmamatchen på Tallhult. Jag ser verkligen fram emot årets säsong. De två senaste har jag tappat lusten lite men nu känner jag mig verkligen taggad igen. Innan första hemmamatchen hinner jag också med en tävling i Polen.

Nya naglar

Som ni ser på bilden ovan så har jag också fixat naglarna inför resan. Nu ska allt vara packat och klart. Jag har inte stängt resväskan än för kommer säkert på nått i sista sekunden. Carolina har varit här och hjälpt mig att packa mediciner bara det är ett projekt för sig. Nu ska jag lägga mig i soffan och chilla och ladda upp för morgondagen.

 

1 reaktion på “Packat och klart!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *