Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Hallon- och vaniljswirl (4SP) – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Hallon- och vaniljswirl (4SP)

Hallon- och vaniljswirl

Nyårsmenyn

Det blev en lugn nyårsafton hos oss. God mat och serietittande, så mycket mer behövs inte. Som jag tidigare sagt så tycker jag att högtider är överskattade. På nyårsmenyn stod ryggbiff med hasselbackspotatis och bearnaisesås (5SP lila programmet). Till efterrätt blev det Hallon- och vaniljswirl. Många fråga om receptet på efterrätten efter att jag la ut det på Instamgram, så här kommer det.

Hallon- och vaniljswirl

Hallon- och vaniljswirl

Du behöver till fyra portioner:
400 g hallon
16 små maränger
300 g vaniljkvarg  0,2%

Gör så här:
Mixa hälften av hallonen till en puré.
Krossa marängen grovt. Häll upp kvarg i fyra glas, fyll på med hallonpuré och det mesta av marängkrosset.
Rör runt så det bara precis blandas. Toppa med marängkross och hallon.

 

1 reaktion på “Hallon- och vaniljswirl (4SP)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *