(H)järnkoll 10 år

Hjärnkoll i Värmland

(H)järnkoll 10 år

I går firade vi i Värmland att (H)järnkoll fyller 10 år. I dag firar riksförbundet i Stockholm vi hade vårt egna firande. Jag har inte riktigt varit med som början. Är inte säker när jag blev ambassadör men jag tror att det var runt 2012. Jag har iallafall suttit med i styrelsen för (H)järnkoll i Värmland i fem år och jag blev nyligen omvald.

Hänt mycket på 10 år

Jag tycker att det är fint att kolla tillbaka på allt som (H)järnkoll gjort för att öka öppenheten kring psykisk ohälsa i Sverige. Jag vet inte exakt hur många ambassadörer som suttit i TV4:as morgonsoffa och berättat sin historia men det är många. Ännu fler har föreläst över hela Sverige och delat med sig av sin historia. Vi har en lång bit kvar tills vi har ett samhälle där alla vår vara som dom är. Men det hänt mycket på tio år och vi har (H)järnkoll att tacka för det. Vi får aldrig sluta prata om psykisk ohälsa.

Här kommer lite bilder från vårt firande i Karlstad i går.


2 svar på ”(H)järnkoll 10 år

  1. Men åh vad bra! Det var så tråkigt förr när ingen vågade vara öppen om psykisk ohälsa och det är så himla bra att det är nu tvärtom! <3 Kramis

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen