Aspiepower Media

Inte på topp

Inte på topp

Jag är inte på topp. Hade ställt klockan för att jag skulle åka till Viktväktarna och väga mig men när den ringde så kom jag inte upp. Så flytta fram klockan en timma och somnade om. Nästa gång när jag vaknade så var jag lite piggare och pallade mig i väg till Bergvik för att möta min kontaktperson. De blev lunch och lite shoppning och promenad i köpcentrumet. Bästa stället att samla steg på när det är kallt ute.

Kaos i resväskan

Jag köpte en sminkväska på Normal, där mina stora paletter får plats. När jag föreläser så brukar de vara kaos i väskan och smink överallt så försöker få lite ordning. Organiserat kaos haha. När vi vara klara på Bergvik så åkte vi vidare till Rusta där jag köpte en ny resväska. Har ett litet handbagage jag använder när jag reser till föreläsningar men de börjar bli slitet så det fick bli ett nytt.

Leopard is the shit!

Som ni ser är leopardmönster temat på dagens shopping eller okej det är temat varje dag haha. Leopard is the shit! På väg hem passade jag på att hämta ut paket. Annars har det varit en lugn eftermiddag och kväll. Har bara legat i soffan och kollat på serier. Sen har det blivit ett bad med.

inte på toppFlytande unicron

Förra veckan var jag på nyöppnade Dollarstore i Hagfors och köpte en badkarshylla och propp med en flytande unicorn på. Visst är den söt? Haha. I morgon har jag inget inplanerat alls så de kommer bli en vilodag så jag förhoppningsvis blir frisk snart. Börjar bli lite trött på det här att vara sjuk.

inte på topp

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *