Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 23 725 unika besökare!!! – Aspiepower Media
Aspiepower Media

23 725 unika besökare!!!

23 72523 725 besökare!!!

Förra månaden fick jag nästan en chock när det visade sig att bloggen hade haft över 17 000 unika besökare. Det känns galet att mina läsare inte ens får plats i Globen längre. När vi hade nått rekordet så skrev jag att de nya målet var att slå 20 000 unika innan december 2020. Det kändes som ett rimligt mål. Men vet ni vad som hände? VI SLOG 20 000 UNIKA BESÖKARE DEN HÄR MÅNADEN!!!!  23 725 UNIKA BESÖKARE!!! Har besökt bloggen den här måndagen.
Hur sjukt är inte det då.

10 år tillsammans

Jag kan inte fatta att så många människor vill läsa min blogg. I bland skriver jag riktigt bra inlägg det vet jag men oftast skriver jag om min katt, speedway och njustensanfall. Haha hur kan det ens vara kul? Men skämt åsido jag är så himla tacksam för att ni finns och att fortsätter att läsa min blogg. Jag vet att många av er har följt upp till tio år. Liksom tio år! Även om vi inte känner varandra så känns det som vi blivit vänner.

Snart reseinlägg

Jag vet att jag varit lite tråkig på bloggen senaste tiden men de är för att jag gör samma saker hela tiden. Sjukgymnastik, psyk, kontaktperson, viktväktarna, boendestöd… osv…. Inte så spännande att läsa om. Men ska bli bättre på att uppdatera och om ca en månad så blir de massa reseinlägg från Vietnam, det vill ni inte missa. Ni får också gärna komma med förslag på vad jag borde skriva om, i fall det är något speciellt ni vill läsa om. Tack för att ni finns! Nästa mål blir 25 000 men de är väl lika bra att jag inte sätter ett datum haha;)

4 reaktioner på “23 725 unika besökare!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *