Aspiepower Media

17 753 unika besökare i oktober

unika besökare

Lägga ner bloggen

För ca ett år sedan hade jag tappar motivationen till att blogga. Efter att ha skrivit 1-3 inlägg om dagen i 10 år så fanns ingen inspiration kvar. Jag var i valet och kvalet att lägga ner bloggen men när jag skrev om det så skrek ni nej, så jag lyssnade på er. Ni tyckte att jag skulle försöka minska på pressen och skriva när jag kände att jag ville det.  Jag började ta några dagars paus i bland och inspirationen kom tillbaka.

Rädd för att ni skulle försvinna

När jag började att skriva färre inlägg så var jag liv rädd för att ni skulle försvinna. Jag hade sett tidigare att statistiken blev mindre när jag inte skrev på några dagar och det skapade stress. Jag gav det ett försök och i stället för att producera massa inlägg så blev det färre och mer genomtänkte. Det verkar som att ni gillar det för statistiken rasade inte utan tvärt om.

Fyller Globen

Du kanske undrar vad siffrorna på bilden här ovan betyder. Det är så många personer som besökt min blogg under oktober. 17 753 unika besökare. Vi har slagit besöksrekord! Fattar ni vad sjukt det är?  I bland är det svårt att förstå hur många personer det är. De är ju bara en siffra och ni sitter bakom en skärm och jag ser inte alla på viktigt. För att förstå det så måste man visualisera det på något sätt. Globen  rymmer 16 000 åskådare. Så skulle vi stoppa alla er där så får inte alla plats.

Tack för att ni finns!

Det är sjukt på riktigt! Jag är väldigt tacksam för att ni finns. Det är ni som får mig att fortsätta göra det här när jag vill ge upp. Jag har vunnit massa priser men jag tycker att det är vi som vunnit priser tillsammans. Utan er skulle jag inte vara där jag är i dag. Tack för att ni finns! Ska vi ha som mål att nå över 20 000 unika besökare innan december 2020?

2 reaktioner på “17 753 unika besökare i oktober

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *