Första dagen som arbetslös

Första dagen som arbetslös

Hagfors är ganska vackert ändå

Ännu en helg har flugit förbi. Som jag redan skrivit så spenderades den i Hagfors. På lördag hade vi Baby shower för Zandra. Söndagen var lite lugnare. Det mest ansträngande jag gjorde var att ta en promenad på 5km. Bilden ovan är tagen under promenaden, Hagfors är ganska vackert ändå.

Första dagen som arbetslös

Jag var kvar i Hagfors tills i går. Jag började veckan med att göra ett frilansjobb sen åkte jag och hämtade Baby och åkte till Karlstad. Var också i väg till Åsa och sa hejdå för i går gjorde jag min sista dag på Karlstads träningspraktik. Egentligen är det på torsdag men har inget att göra.  Det är lite sorgligt men även de roliga tar slut. Jag har dock en känsla av att kommer göra saker i hop i alla fall.Så nu är jag arbetslös på 25% men vi får se hur länge det varar för jag har en grej på G;).

Hur hade jag annars hunnit?

Just i dag är det bra att jag är arbetslös för annars vet jag inte riktigt hur jag ska hinna med allt jag ska göra i dag. Var upp 07.30 för att palla mig i väg till vårdcentralen och lämna Litium-prov. Nu håller jag på och tvättar för 12.45 ska jag vara på sjukhuset och ha sjukgymnastik. Sen måste jag byta om snabbt för kl 14.00 ska jag vara på psykiatrin. Vila får jag göra någon annan dag.

 

4 svar på ”Första dagen som arbetslös

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen