Home Vardag Första dagen som arbetslös

Första dagen som arbetslös

by Joanna Halvardsson

Första dagen som arbetslös

Hagfors är ganska vackert ändå

Ännu en helg har flugit förbi. Som jag redan skrivit så spenderades den i Hagfors. På lördag hade vi Baby shower för Zandra. Söndagen var lite lugnare. Det mest ansträngande jag gjorde var att ta en promenad på 5km. Bilden ovan är tagen under promenaden, Hagfors är ganska vackert ändå.

Första dagen som arbetslös

Jag var kvar i Hagfors tills i går. Jag började veckan med att göra ett frilansjobb sen åkte jag och hämtade Baby och åkte till Karlstad. Var också i väg till Åsa och sa hejdå för i går gjorde jag min sista dag på Karlstads träningspraktik. Egentligen är det på torsdag men har inget att göra.  Det är lite sorgligt men även de roliga tar slut. Jag har dock en känsla av att kommer göra saker i hop i alla fall.Så nu är jag arbetslös på 25% men vi får se hur länge det varar för jag har en grej på G;).

Hur hade jag annars hunnit?

Just i dag är det bra att jag är arbetslös för annars vet jag inte riktigt hur jag ska hinna med allt jag ska göra i dag. Var upp 07.30 för att palla mig i väg till vårdcentralen och lämna Litium-prov. Nu håller jag på och tvättar för 12.45 ska jag vara på sjukhuset och ha sjukgymnastik. Sen måste jag byta om snabbt för kl 14.00 ska jag vara på psykiatrin. Vila får jag göra någon annan dag.

 

You may also like

4 comments

Cecilia 29 oktober, 2019 - 11:05

Jösses! Du har många bollar i luften du 😉

Reply
Sandifighter (Sandra) 29 oktober, 2019 - 13:31

Låter spännande med det eventuella nya du har på g. Synd att du inte är kvar, men allt har sin tid i livet ❤

Reply
FSHD Daniel 30 oktober, 2019 - 16:16

Hoppas du hittar någonting annat om du vill arbeta heltid. OTROLIGT fin bild! 🙂

Reply
Joanna Halvardsson 1 november, 2019 - 12:38

Är sjukpensionär så heltid kommer de aldrig bli 🙂

Reply

Leave a Comment