Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Jag lever! – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Jag lever!

Det ekar lite tomt här men jag lever! Jag försöker hitta tillbaka till vardagen efter semestern och de går så där. Har noll inspiration till bloggen samtidigt som jag har massa inlägg från Vietnam ska skrivas. De kommer jag lovar! Tänkte iallafall kika in och säga hej och berätta om veckan som varit.

Jag tror Baby tycker att det är skönt att vara hemma hos sina leksaker.

Det är också skönt att få sova hos mamma igen.

I onsdags skrev jag in mig hos Viktväktarna igen. Det som har varit har varit men nu kör vi!

Efter vägningen åkte jag till badhuset och simmade en kilometer med min kontaktperson.

I torsdags unnade jag mig årets första semla. Den ser enorm ut på bilen men jag valde en mini. Jag är ganska stolt över mig själv. Jag är svag för semlor och de har funnits i butik sedan oktober men jag har inte ätit en enda förrän nu.

Köpte även en för tidig födelsedagspresent till mig själv. Min gamla hörlurar håller på att lägga av så det fick bli ett par nya.

I går var jag en sväng till Carolina och gosade lite med Billy boy.

I dag har installerat en skrivare, fixat bokföringen, diskat, gått 4,5 km, hämtat paket, solat solarium, handlat, lagat mat och landat i soffan. Nu blir det snart mellomys fast jag hatar mellon haha.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *