Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Att se sig själv på TV – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Att se sig själv på TV

Att se sig själv på TV

För några veckor sedan var jag som sagt och spelade in ett inslag med SVT Värmland. I går sändes det på TV. Det känns konstigt att se sig själv men det är ganska coolt ändå. Den där blyga lilla tjejen som inte ens vågade ringa sin kompis. Hon som var osynlig i så många år. Nu sitter hon där och pratar i TV som om hon aldrig gjort något annat. Om jag räknat rätt så blev jag omnämnd i media 18 gånger!!! förra året.

Önskar att någon hade sagt något

Jag önskar att någon hade till 14 åriga Joanna att livet inte var förstört. Att min diagnos inte skulle förstöra mitt liv utan tvärtom. Framförallt önskar jag att någon hade sagt att jag borde prata öppen om min diagnos redan då, för livet blir så himla mycket enklare då.

Här kan du se inslaget.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *