Aspiepower Media

Två föreläsningar på en vecka

Två föreläsningar på en vecka
I torsdags föreläste jag för arbetsgivare på Samspelardagen

Full rulle

De senaste dagarna har det varit full rulle. I onsdags träffade jag min kontaktperson och tog en promenad vid Kronoparken och åt lunch. När vi var klara åkte jag ut till Bergvik en sväng för mamma och pappa var där. Sen vidare till jobbet för att få massage av Åsa. Jag har haft kronisk huvudvärk i nästan två månader nu men Åsa kan göra mirakel så lite massage och tejp så har jag haft två dygn nästan helt utan huvudvärk. Väldigt skönt för de sliter på kroppen att gå runt och ha ont hela tiden.

Ställa om glasögonen

När jag var klar drog jag in till stan för att ställa om glasögonen som suttit på sne ett tag. De kanske också vara en anledning till huvudvärken men jag tror att det är en kombination av det och att de är spänningsvärk för att jag går runt och har ont i nacken, axel och armbåge hela tiden. När jag ändå var inne i stan så passa jag på att boka en tid för att fixa naglarna nästa vecka. De måste ju va snygga till galan;)

Fynda inför semester

Det blev också en sväng in på New yorker där jag passade på att fynda inför semestern. En bikini, två linnen och ett par shorts för 149 kr. Som hittat! Jag gick över 12 00 steg den dagen så  sen blev det en lugn kväll framför TV:n för att ladda upp för torsdagen som var lika intensiv.

Föreläsa för arbetsgivare

Jag började torsdagen med lite sovmorgon. Jag gillar att ha föreläsningar på eftermiddagen, det är så skönt att kunna förbereda sig i lugn och ro. Föreläsningar var i samarbete med Samordningsförbundet Samspelet. Publiken bestod av arbetsgivare som fick höra min resa från att vara helt utanför arbetslivet hela vägen till eget företag.

Redo för att fota modevisning.

Vidare till Hagfors

När jag var klar åkte jag hem och hämta Bebbsan sen direkt vidare till Hagfors för nästa jobb. Min moster har en klädaffär i Hagfors och de skulle ha en modevisning på Risbergs herrgård. Jag fick den stora äran att fotografera hela kvällen.  Somnade gott vid 22-tiden när vi var hemma igen.

Veckans andra föreläsning

Vid 11 tiden i går morse åkte jag tillbaka till Karlstad för veckans andra föreläsning. Denna gång var det Värmlands vårdförbund som hade bokat mig. Jag har tidigare tyckt att det bli rörigt att ha två föreläsningar på två dagar men den här gången kändes det inte lika rörigt i huvudet. Jag tror att jag har Litium att tacka för det.

Fredagsmys

Passade på att gå fram och tillbaka till föreläsningen så mitt stegmål var uppnått och jag kunde ta helg. Det blev en lugn kväll i soffan med linsbågar och ett och annat bad. Okej jag erkänner det blev två bad i går kväll. Haha jag är nog badmissbrukare än då. I dag fick jag lite sovmorgon och nu ska jag snart sätta mig i bilen för att åka en sväng till Örebro. Nu kanske någon tänker att jag borde vila. Men jag kan inte få mer energi än vad jag får när jag får vara med min favorit pöjk!

Precis föreläst klart och redo för helg!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *