Inspelning med SVT Värmland

Inspelning med SVT Värmland

Jag brukar hata måndagar för jag brukar vara trött och vill inte gå upp men nu är det andra måndagen på rad som jag är peppad. Det blev en timmas sovmorgon i dag sen blev det en promenad in till stan. Där skulle jag nämligen spela in ett inslag på med SVT Värmland. Jag har ju gjort TV förut men jag måste påstå att radio är enklare för då är det ingen som ser hur du ser ut. En gång kom jag inspringande på P4 iklädd mjukiskläder och med håret på sne haha.

Nya tröjan

På TV måste man ju synas även om man har en finne i pannan och håret är så långt så det knappt går att fixa. Satta på mig den nya tröjan på Lager 157. Världen blir bättre när den är gul. Inspelningen gick iallafall bra och jag fick beröm för at jag satte det utan omtagning. Som de ser ut i nuläget så sänds det nästa måndag. Jag återkommer när jag vet mer exakt för man vet aldrig vad som händer när det gäller media.

2 svar på ”Inspelning med SVT Värmland

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen