Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 När vilan är extra viktig – Aspiepower Media
Aspiepower Media

När vilan är extra viktig

Intensiv vecka

Som jag tidigare skrivit så är den här veckan fullspäckad. Det är vanligt jobb, boendestöd, träffa min kontaktperson, klippa mig, två föreläsningar och sen ska jag fota en modevisning. Nu tänker säker någon ”Ajabaja Joanna du får bara jobba 50%”. Och det gör jag 95% av tiden men vissa veckor blir mer och många andra veckor mindre. Tex under sommaren då jag oftast inte har någon föreläsning alls juni och juli. Under kartläggningen som Försäkringskassan gjorde när jag sökte sjuksersättning så kom vi fram till att jag jobbar i snitt 16 timmar/vecka förutom juni och juli.

När vilan är extra viktig

Dessa veckor är det extra viktig med planeringen och att ha inplanerad vilotid. För mig är inte vila att ligga och glo in i en vägg och göra ingenting. Utan det är att göra saker som jag mår bra av och som ger mig energi. Det har blivit mycket serietittande denna vecka. Jag har tagit en promenad om dagen. Solat solarium, jag känner mig så jävla mycket fräschare när jag får lite färg. Håret är också klippt och redo för veckans äventyr.

Välja bort saker

Egentligen skulle jag ha varit på styrelsemöte också men det valde jag att lämna återbud till då tiden inte räcker till. Jag har kanske missat fyra styrelsemöten på fyra år så jag tycker ändå att är okej att skippa ett när veckan är kaos. Självklart ska saker krångla med när man inte har tid. Mitt internet går segt så ringde Comhem och tydligen är det en bugg i mitt modem som gör så 5G försvinner och dom tycke: ”Om du vill så kan vi skicka ett nytt modem till dig”. Om jag vill…. Va tror dom? Om jag betalar för 5G så är det väl klart att jag vill ha det. Jag hatar verkligen när teknik krånglar men nu är iallafall ett nytt modem på väg. TJOHO!

Jag och frillan är redo för veckans äventyr.

 

1 reaktion på “När vilan är extra viktig

  1. Det är roligt att du också gillar aktiv vila! Jag mår också bättre om jag gör roliga saker när jag är ledig. Det är lätt hänt annars att jag sover för mycket och får huvudvärk av det. Jag gillar tv-serien ”Tjuv och polis – kuppen i Askersund” som går på SVT nu. Ha en bra vecka!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *