Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Trauma hos veterinären – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Trauma hos veterinären

Trauma hos veterinären

I tisdags var det dags för Bebbsan att åka till veterinären och ta blodprov för att se hur njurarna mår. Hon har stått på njurfoder i ca sex månader nu. Det blev inget roligt besök för Baby var med om ett trauma under sitt senaste besök. Under sina 10 år i livet så har det aldrig varit några problem. Hon har inte ens reagerat när de tagit blodprov men nu var de kaos. De fick sätta på henne tratt och brotta ner henne i en handduk samtidigt som hon skrek.

Livrädd

Det är jävligt tråkigt att det blivit så här och jag anser att det är Solstadens fel. Sist hon var där så skulle de ta ett sterilt urinprov så de drog i väg med henne och jag fick inte bli med. Sen försökte de köra in en nål i magen på henne utan bedövning. Det gick inte så bra så de slutade med att de fick göra om allt och ge lugnande. Denna traumatiska händelse har gjort att hon blivit livrädd.

FUCK YOU!

Jag har alltid varit nöjd med vården vi fått på Solstadens smådjursklinik men nu vet jag inte riktigt vad de håller på med. De första veterinären sa när hon kom in inför dörren, utan att ens ha undersökt henne var ”Ja inte har hon gått ner i vikt iallafall”.  Efter det skulle hon undersöka tänderna men Baby ville inte samarbete så då strunta hon i det och tyckte ”Hon kan ju inte ha ont i tänderna med tanke på hur mycket hon äter. ” Jag hade lust att leta reda på henne efter vägningen och säga FUCK YOU! För vågen visade -0,3 kg på ett halvår. Det är mycket för att vara en katt. De är väl klart att hon ser stor ut om hon burrar ut all päls för att hon är livrädd. Nu väntar vi på att de ska ringa med provsvaren, håll tummarna för att de är bra!

8 reaktioner på “Trauma hos veterinären

 1. Fy fan vilket jävla svin till veterinär!Asså från en orädd katt som kan gå till veterinären till att förstöra allt & bli livrädd för veterinären.Fy fan säger jag bara.Du skall fan begära om att få pengar tillbaka för dom besök han har förstörd din katts sida från att tycka det är ok att åka till veterinären till att verkligen hata det.Fy fan han skall inte jobba som veterinär den jäveln!👿😡

  All kärlek till dig & Baby!🥰

 2. Håller helt med. Lugn, ro och ffa respekt för att det är en levande varelse som man ska hjälpa borde vara självklarheter för alla som arbetar med detta. Onödiga kommentarer, ryck och slit är inte OK. Råkade ut för en annan pappskalle i en annan stad samma dag som tyckte att vi skulle avliva vår 9-åriga hund pga. känslig mage och en trasig tand 🙄😤😡🤬! Tanden ska givetvis lagas och magen har vi koll på via specialkost när det behövs. Visst kostar det. Men inte *** tar vi livet av en familjemedlem för det!

 3. Usch och fy vilken behandling, och vilket svin till veterinär. 😠😥

  Här får du och Baby min medkänsla. ❤️

 4. Nej fy vad hemskt och så ska verkligen inte djur få behandlas. Inget trauma ska hända för djuren har lika mycket känslor som oss människor. Håller verkligen tummarna! <3

 5. Men stackars Bebbsan, vilken fruktansvärd upplevelse. Om jag var du skulle jag anmäla veterinären, så här får det inte gå till! Man säjer inte såna saker och man hanterar inte en stressad katt på det viset.
  Byt veterinär, du kan åka och prata med olika veterinärmottagningar och se hur du blir bemött. Berätta att du vill byta och fråga om de har någon kattspecialist. Då Bebbsan är en van bilåkare är det ju inte några problem att åka en bit för henne (om det blir en vetr. på annan ort).
  Nästa gång det behövs urinprov på plats får du helt enkelt inte låta dem sticka genom magen, utan låt dem vätska upp henne istället så får hon kissa på normalt vis. Det tar en stund, men hellre det. Jag vägrar låta den göra på annat vis på mina katter. Bäst är ju såklart om man kan vara förberedd och ta urinprovet hemma själv istället, du kan få provrör och pipett av veterinären.
  Jag hoppas att alla prover är bra och att ni ska hitta en riktigt bra veterinär.
  Många kramar till er båda!!

 6. Vad tråkigt att det blev så. Är så jobbigt också när de väl blivit rädda för det blir som en ond cirkel. Mitt katt har gått ned mycket men ser ändå tjock ut för när man kastrerar kan de som få lite hängig-hud på magen😹 Sett det på honkatter också. Hoppas testerna visar på bättre resultat ❤

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *