Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Marknad, shopping och 15 års kalas – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Marknad, shopping och 15 års kalas

Marknad i Filipstad

Mamma och pappa har varit här i helgen. I går tog vi en till Filipstad för marknad. De regnande nästan hela tiden så det var tur att jag köpte en regnjacka förra helgen för den kom till användning. Det blev godis och en mössa med hem. En mössa med fuskpäls, sånt är viktigt nu för tiden när jag dejtar en vegetarian. Jag har aldrig tänkt på sådan förut men nu försöker jag iallafall.

Shopping

De blev lite mer shopping på vägen hem. Först stannade vi vid Välsviken. På Lager 157 köpte jag en gul stickad tröja, en träningsväska och en mössa till. Man kan aldrig få för många mössor haha. Sen gick jag vidare till XXL där jag köpte ett par skor för 1500 kronor. De är exakt samma skor som jag traskat runt i under ett år nu men de börjar blir slitna. De hade en kampanj när köpte dom förra året så då kosta de 899 så jag blev snål. Men fan jag har trasiga fötter, jag älskar de här skorna och jag har gått över en miljon steg i dom under de här året så jag slog till.

Piffa till livet med lite färg

Efter besöket på Välsviken åkte vi vidare in till stan. Även där blev det shopping. Det blev med en tröja och en body för New Yorker. Jag hata den här tiden på året, det är grått och tråkigt. Så det är tur att man kan piffa upp livet med lite färg. Jag är som ni kanske märkt besatt av färgen gul just nu. På bilden nedan så ser ni mig med bodyn som för övrigt var på rean.

Mer shopping

Shoppingen tog dock inte slut vid New yorker haha. Vi åkte vidare till Rusta och det blev en ny vardagsrumsmatta med hem. Jag gillar den gamla men den är så jävla skitig så får försöka tvätta den i sjön vid sommarstugan till sommaren. Sen tröttnar jag snabbt på saker och gillar att variera. Den här mattan för 599 kronor passade bra till soffan.

15 års kalas

I dag har vi varit i väg till Säffle och firat mitt kusinbarn Nadia som fyllde 15 års i fredags. Vi blev bjudna på smörgåstårta och cupcakes. Det är dock en sak jag inte riktigt förstår…. Hur kan hon redan vara 15 år? Det var ju nyss som jag själv var det. Det blev iallafall ett härligt slut på den här helgen. Nu ska jag bädda ner mig i soffan och chilla och ladda upp för en fullspäckad vecka.

Fråga inte om mina points

Ni får dock inte fråga hur det gått med mina points den här veckan haha. Jag har ätit pizza, godis, chips, smörgåstårta och cupcackes. Det är tur att jag köpt nya skor för kommande vecka ska jag promenera som en tok. Visst ja… Jag har glömt berätta en sak för er. Att jag har urinvägsinfektion igen och går på antibiotika och har oroväckande ont vid njuren men de har vi ju inte tid men för som sagt väntar en fullspäckad vecka.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *