Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Nätverksträff på Karlstad CCC – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Nätverksträff på Karlstad CCC

Nätverksträff på Karlstad CCC

Ännu en vecka har swishat förbi. Det känns som den här veckan gått skitsnabbt men långsamt på samma gång. Det känns som jag gjort ingenting fast jag gjort massa. I går var jag iallafall på Nätverksträff med Wink på Karlstad CCC. Jag tycker att jag blivit ganska bra på att mingla. Det är coolt att man kan bli bra på något som man hatar.  Jag har alltid varit den där som försvunnit i grupper och bara står tyst. Antagligen pga såren som alla år med mobbning har gett. Att jag inte vågat öppna munnen för att jag är rädd för att någon ska tycka att jag säger fel saker. Tiden läker inte alla sår. Nu har jag kommit så långt så jag inte står tyst längre. Jag vet att jag har viktiga saker som jag måste säga annars kommer vi aldrig kunna förändra de här samhället så alla får vara som de vill.

Välkommsdrink och rundtur

När vi kom fram bjöds vi på välkommsdrink och sen fick vi en guidadtur i lokalerna. Jag känner mig dock ganska hemma på CCC fö jag har nämligen föreläst i nästan varenda lokal som finns haha. De är sjukt att jag stått på samma scen som många stora artister som Bob Dylan, Malena Ernman, Carola, Tommy Körberg m.m. Det är väldigt fina lokaler med väldigt fin utsikt över Klarälven.

Föreläsning

Dagens tema på träffen var våga och efter rundturen fick vi lyssna på en föreläsning med Charlotte Gustavsson. Hon berättade om vad hon hade vågat under årens lopp och vart det hade fört henne. Hon berättade om hur det är att vara kvinnlig entreprenör och VD och vilka hinder man kan man möta på men att det ofta går att lösa dom. En intressant och inspirerande föreläsning. Det blev en härlig kväll med många givande samtal och nya kontakter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *