Home Vardag Jag hatar att ljuga för er!

Jag hatar att ljuga för er!

by Joanna Halvardsson

Nackdelen med att ha en blogg

Det har varit svårt att blogga som vanligt den senaste tiden. Som jag skrev i går så har D kommit in i mitt liv. Det är nackdelen med att ha en stor blogg. Att det blir svårt att dejta någon och göra något i hemlighet för det sitter 10 000 personer som förväntar sig att jag ska dela med mig av vad som händer i mitt liv. Samtidigt som jag vill lära känna den här personen i lugn och ro.

Ångest

Nu kanske någon tycker att jag inte behöver dela med mig av allt. Men jag får på riktigt ångest när jag undanhåller saker för er. Det känns som jag ljuger för en kompis. Jag hatar att ljuga för er. Fast jag inte ens ljuger. Så det är skönt att jag nu kan nämna honom i bloggen. Nu ska jag bli bättre på att blogga som vanligt igen. Vi börjar med lite bilder från förra veckan.

hatar att ljuga

Jag impulsfärgade håret rosa.

Fick nya söta örhängen

Åt tomatsoppa med min kontaktperson

Gjorde nya naglar med klös i.

Åkte på Arvika hamnfest med min kusin och kusinbarn+ kompis.

You may also like

1 comment

Netti Starby 5 augusti, 2019 - 14:23

Vad roligt att du har träffat en kille. När man inte berättar något så ljuger man inte. Men vad härligt att du känner att du vill berätta det nu! <3 Kramis

Reply

Leave a Comment