Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Saker jag köpte i Ullared – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Saker jag köpte i Ullared

Saker jag köpte i Ullared

Saker jag köpte i Ullared

Jag ber så hemskt mycket om ursäkt! Vet ni vad jag glömt? Jo att visa er vad jag köpte i Ullared. Jag skäms! Då dåligt av mig. Men den som väntar på något gott…. Här kommer inlägget med saker jag köpte i Ullared.

Lampa till sovrummet.

Smyckeskrin.

Nya tallrikar 15 kronor styck!

Ny väska.

Mobilfodral.

Man kan inte få för många mobilskal.

Mobilladdare som man lägger mobilen på.

Vinterjacka.

Massa BH:ar.

1 reaktion på “Saker jag köpte i Ullared

  1. Jag var där i förrgår och köpte bla pyttemodellen av samma väska. Nu är jag heeelt slut av alla intryck och kommer inte orka nåt alls på flera dar. Livet med Asperger, Utmattning, Hjärntrötthet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *