Aspiepower Media

Jag är guldmedlem!

guldmedlem

Jag är guldmedlem!

Dagen som jag så länge kämpat för är här. I onsdags blev jag guldmedlem på Viktväktarna. Det innebär att så länge som jag väger upp till max två kg över min målvikt (i mitt fall blir det 67 kg) så är jag gratis medlem hos Viktväktarna. Vilket jag kan vara för alltid om jag håller vikten och väger mig var tionde vecka. Jag kommer dock betala 195 kronor för att få ha kvar appen annars kommer jag bli som Bambi på hal is.

Skönt att vara mål

Det känns väldigt skönt att äntligen vara i mål. När jag skrev in mig på Viktväktarna 2008 så var jag så nära så nära. Jag snubblade på mållinjen två kilon innan målvikt. (-28 kg) Därför sa jag den här gången att nu ska jag fan nå -30 kg och målvikt och nu är vi här. Men resan är inte slut än det är den svåraste biten kvar, att hålla vikten. Jag kommer fortsätta att uppdatera er om min Viktväktarresa även om det inte kommer bli lika ofta som innan.

 

Här kan du läsa om hela min viktresa.

1 reaktion på “Jag är guldmedlem!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *