Aspiepower Media

Resultat vecka 73 och 74 med Viktväktarna

Resultat vecka 73 och 74 med Viktväktarna

Resultat vecka 73 och 74 med Viktväktarna

Vet ni vad? Jo förra veckan glömde jag bort att dela med mig av veckans vägning. Kanske för att vågen visade plus. Den här veckan gick det dock bättre och vågen visade -0,6 kg. Jag är nu inne på sista jämnviktsveckan och går allt som planerat så kliver jag över mållinjen och bli guldmedlem nästa vecka. De innebär att jag får gå gratis så länge jag håller mig under 67 kg (målvikt är 65 kg).  Jag kommer dock betala för att ha kvar appen i alla fall i början för att ha kontroll annars kommer jag bli som Babi på hal is. Jag har alltid haft ett tydligt mål med den här resan men ändå känns det så overkligt att vi är där nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *