Aspiepower Media

Pysselverkstad vid Rådasjön

Pysselverkstad v

Bakluckeloppis

Vi började gårdagen med att åka ner till Hagfors och gå på loppis. Valsarna hade nämligen bakluckeloppis bakom gamla järnvägsstationen. Det var inte så mycket att ha men mamma fick med sig några saker hem. Jag tycker iallafall att man måste gå dit och stötta dom när de försöker testa något nytt.

Pysselverkstad vid Rådasjön

Sen åkte vi vidare till sommarstugan där pågick värsta pysselverkstaden och det målades stenar för fullt. Det är något jag kan sakna i bland, min kreativitet. Den är inte den samma sedan de satte in Litium. Tyvärr kapar ju medicinen både topparna och dalarna. Jag önskar att man bara kunde ta bort det dåliga och ha kvar de bra.

Många fina konstverk

Det är fint att se hur en sådan enkelt aktivitet kan engagera både stora och små. Det är bara fantasin som sätter stopp och många fina konstverk blev det. Jag önskar att jag borde i en större lägenhet så jag kunde ha ett kontor hemma som också kunde vara ett pysselrum och fotostudio. Kanske i framtiden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *