Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Två dagar i Ullared – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Två dagar i Ullared

Två dagar i Ullared

Två dagar i Ullared

Vid 06.00 på Torsdag hoppade vi i bilen i Hagfors och rullade mot Ullared. Jag somnade efter fem minuter och vaknade upp när vi var i Örebro. Baby skulle vara hos Henrik under tiden så vi tog en omväg över Kumla för att släppa av henne där. Vi var nere vid 13-tiden och det var bara kliva rakt in i varuhuset. Det var mycket folk men man kunde ändå gå ganska fritt.

Gillar Viktväktarna

Det blev lunch på stora restaurangen. Jag gillar verkligen de nyaste systemet Viktväktarna kör för då kan man äta ute utan att göra av med en förmögenhet av points, bara man tänker like. Så blev lax och potatis och bara lite av såsen. En helt okej måltid och då har man råd till lite fika också.

Hyrt hus

Vi bodde i ett hus som vi hade hyrt ca 100 meter från Gekås. Vi har hyrt av samma kvinna i över 20 år och det är perfekt läge så man kan dra kundvagnen ända hem. På fredag gick vi upp tidigt så vi klev in redan vid 08.00 då var det väldigt lugnt och man kunde gå runt fritt i lugn och ro.

Både kläder och inredning

Jag shoppade både kläder och inredning. Det blev bland annat några nya BH:ar för har man gått ner 15 kg så blir dom man hade ganska stora haha. Det blev även en lampa, en vinterjacka och ny handväska. Ska försöka fota några av grejerna under veckan så ni får se. Hela kalaset för båda dagarna gick på över 5000 kronor men jag blev chockad på fredagen för trodde att jag handlat för mer. Tyckte att jag fick mycket för pengarna.

Middag i Kumla

Vi kom i väg från Ullared redan vid lunch och var i Kumla vid 17.30. När vi kom fram hade Henrik och Baby fixat middag till oss som vi kunde fortsätta resan mätta och belåtna. Vi kom hem till Hagfors vid 20-tiden och det var väldigt skönt att få gå och lägga dig. Jag har gått närmare 1,3 mil under de här två dagarna och det känns i benen kan jag säga.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *