Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Bo på hotell i sin egen stad – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Bo på hotell i sin egen stad

Bo på hotell

Bo på hotell i sin egen stad

Vid lunch i går checkade jag in på Gustaf Fröding hotell & konferens. Ja det kanske låter lite knasigt att bo på hotell i sin egen stad men tog en liten paus i semestern för att jobba. Mitt jobb hade nämligen ett stort event på hotellet och jag hade en gratisnatt på Hotels.com så jag passade på att ut den.

Inspirerande föreläsare

På eventet fick vi lyssna på fyra inspirerande föreläsare och om deras resa inom Herbalife. Jag tycker det är intressant att se hur andra gör när de föreläser. Jag kan vara en av få föreläsare som inte använder powerpoint. Anledningen till det är att jag vet att det kommer krångla en vacker dag och då kommer jag bli galen. De va en kvinna som kom fram i våras och sa ”Du behöver ingen powerpoint för du fångar oss i varje ord.” Så jag kommer fortsätta vägra bildspel haha. Det var iallafall fantastiska föreläsare i går och min uppgift var att fota och dokumentera allt.

Grillparty

När föreläsningar var över var det dags att fixa till sig lite och göra sig redo för grillbuffé och lite party. Den här skötsamma bruden drack ett glas vin och gick och la sig klockan 23. Alkohol har aldrig varit min grej. Kanske för att jag känner hur de påverkar mig och min bipolaritet. Jag svänger i mitt mående, blir impulsiv, får svårt att somna och får ångest. Man kan ha kul utan dricka mängder av alkohol och det var sjukt skönt att vakna upp utan att va bakis.

Hämta skrivbord

Mamma och pappa kom och hämtade mig  på hotellet efter frukost. Vi åkte till mitt jobb för att hämta ett skrivbord som är mitt och som ska flyttas till Hagfors. Sen åkte vi och åt mat på MAX sen åkte jag och mamma vidare till Välsviken. Köpte en solsäng på ÖB så jag kan sola på balkongen. Passade på att steka lite i de fina vädret.

Jag hatar inte min kropp längre

För några år sedan hade jag inte lagt upp den här bilden för jag hade tyckt att jag såg tjock ut.I dag känner jag mig bekväm i min kropp och jag orkar inte bry mig mer. Det är så här jag ser ut. Ja jag har valkar men det har typ alla tjejer när som sitter ner. (Sen IBS-mage på det) I bland kan jag ångra att jag slösar bort 15 år av mitt liv på att hata min kropp. För den är ju faktisk helt okej!

bo på hotell

Bästa räddningen!

Efter mitt stekande gick jag in och gjorde lite soppa. Linssoppa kan vara bästa räddningen när man gjort av med lite för många ponts. De blev resturangmat gånger två i går, fika, alkohol och lyxshake på MAX i dag. Så nu ska jag leva på linssoppa tills på onsdag för att väga upp det. Nu blir det chill i soffan resten  av kvällen. Baby åkte med mamma och pappa till Hagfors så får hon vara ute på altanen och äta gräs och ha det gött tills jag kommer efter på onsdag.

4 reaktioner på “Bo på hotell i sin egen stad

  1. Låter som fina stunder med semesterkänsla. Så skönt när man kan acceptera sin kropp som den är och lägga energin på annat <3 Och vilken fin kommentar du fick. PowerPoints behövs verkligen inte om man kan bära upp sin föreläsning själv. Tänker att den oftast är som stödhjul att ha innan man är varm i kläderna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *