Sista dagen som 28 åring och att göra en bucket list

Jag har precis vaknat upp till min sista dag som 28 åring. I dag ska jag göra allt som bara 28 åringar gör, vad nu det är?  I morgon blir jag 29 år, alltså vad hände? Jag tyckte det var nyss som jag mobbade kusin Zandra för att hon fyllde halv 50 (25år) och hon är liksom fyra år äldre än mig, haha. Snart är jag 30 och kan bli pensionär på halvtid (sjukpensionär), gud va hemskt det låter får nästan 30 års kris ett år i förskott. Måste nog göra en sådan där bucket list- 50 saker jag ska göra innan jag blir 30 år, gud vilken spännande lista det skulle bli:

1. Pussa Dregen.
2. Åka till Hallstavik på speedway.
3. Åka till Avesta.
4. Åka utomlands.
5. Färga håret rosa.

Nej jag tror jag lägger ner de här för inser bara vilket tråkigt liv jag har, vem har liksom ”åka till Avesta” med på en på en sådan här lista… Haha. Men vi vet ju redan att jag inte riktigt är som andra;) Nej nu ska jag njuta av sista dagen som 28 åring utan några krav!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen