Roadtrip till Kumla

Effektiv dag

I måndags hade jag en jobbdag och min arbetsplats ser ni på bilden ovan. Jag redigerade bilderna från eventet men det var inte det enda jag gjorde för var sjukt effektiv. Jag tvättade fyra maskiner med tvätt. Gick en promenad på 5km och sett på en och en halv säsong av Gåsmamman. Det är fjärde gången jag kollar på alla avsnitt nu. Behöver jag säga att jag längtar efter att säsong fyra ska komma?

Roadtrip till Kumla

I går tog jag och Carolina en liten roadtrip till Närke. Vårt första stopp blev Örebro och Mariebergs köpcentrum. Vi gick runt där och fönstershoppade mest. Sen åkte vi vidare till Dollarstore. Jag längtar efter att Dollarstore ska öppna i Hagfors, de bygger för fullt nu. När vi var klara där så åkte vi tillbaka till Marieberg för att äta en väldigt sen lunch. Efter det åkte vi till Hallsberg och gick in på Dollarstore där med haha. Tydligen är det våra grej att besöka samma butiker flera gånger på samma sak.

Roadtrip till Kumla

Glottra Skog Arena

Vid 18 tiden anlände vi till den riktiga anhalten för dag Glottra Skog Arena där Indianerna tog emot Rospiggarna. Det var två år sedan Carolina var med dit sist. Vi sa hela förra säsongen att vi skulle åka men vi kom aldrig i väg. Indianerna vann och vi åkte nöjda och glada mot Karlstad efter en toppen dag. Nu har jag åkt till Hagfors tidigt i morgon ska jag, mamma och pappa åka mot Ullared. Vi ska ta en omväg över Kumla för att släppa av lurvungen hos Henrik. Det sägs att bilen rullar från Hagfors 06.00 i morgon. Uha!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen