Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Njuter av stunden – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Njuter av stunden

njuter av stunden

Njuter av stunden

Det är ganska varm i Karlstad i dag men det blåser väldigt mycket. Det är bäst att man passar på och njuter av stunden för jag har en känsla av att det kommer vara mycket sämre väder där jag befinner mig nästa söndag. Så jag passa på att suga in lite solstrålar på balkonggolvet där det var lä. Efter en halvtimma tröttnade jag och gick och sola solarium istället haha.

Skavsår

Jag har också hunnit med att en promenad i dag. Efter halva vägen fick jag helt plötsligt skavsår fast jag alltid använder de här skorna. Känslan när man får skavsår så man knappt kan gå och man har flera kilometer hem. Fick gå in på apoteket och köpa skavsårsplåster och knöt upp skon så jag tog mig hem. Nu måste fossingen vila lite så jag kan gå i slutet av veckan. Vore ju illa att komma till Skottland och inte kunna gå pågrund av skavsår.

Kämpar mot målet

6,6 km som jag iallafall upp i. Jag kämpar på mot målet att ha tappat 0,7 kg och nå målvikt på onsdag. Det ser bra ut för jag har tjuvvägt mig. Jag kommer dock inte ta ut segern i förskott för jag vet att min kropp alltid vill jävlas med mig och dra på sig vätska när det passar som sämst. Det är ingen katastrof om jag inte mår målvikt denna vecka men det skulle vara så jävla skönt att ha det klart innan resan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *