Aspiepower Media

Vi ska åka till Skottland!

Vi ska åka till Skottland

Vi ska åka till Skottland!

I maj 2014 var jag i Skottland med journalistlinjen på Molkoms folkhögskola. Sedan dess har jag velat åka tillbaka utan att jobba men det har inte blivit av. När det blev klart att Pontus Aspgren ska köra GP-kval i Glasgow i juni så smsade jag hans syster mitt i natten och fråga om vi skulle åka. Det tog inte lång tid innan jag fick svar. Nu är allt bokat och klart så den 6-11 juni åker jag och världens bästa Zandy till Skottland. Det blir tre nätter i Edinburgh och två nätter i Glasgow.

Hoppas på bättre väder

Det ska bli så kul att komma tillbaka till spewdwaybanan i Glasgow för de har rustat upp den för flera miljoner sedan jag var där sist. Vi hoppas även på bättre väder än sist för då såg det ut som jag rullat runt i lera när jag kom hem till hotellet. Jag har än i dag 5 år senare lerfläckar kvar på min kameraväska haha. Jag är så pepp på det här! Har inte ens kollat om jag får semester men det får lösa sig på något sätt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *