Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Jag har lärt mig vart mina gränser går – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Jag har lärt mig vart mina gränser går

gränser

Jag har lärt mig vart mina gränser går

Jag lovade er en bild på mina nya glasögon, här har ni dom. Jag känner mig lite som Harry Potter haha. Jag är hemma i Karlstad igen. Jag valde att åka hem redan i dag för jag har lärt mig vart mina gränser går. Jag vet att jag blir trött och dippar om jag är social i flera dagar på raken. Eftersom jag åker till Skottland på torsdag och kommer vara social i sex dagar så behöver jag få vila upp mig lite innan. Sen ska det fixas och donas.

Promenad i regnet

Sedan jag kom fram så har jag hunnit vara ute och gått en promenad i regnet. Skulle egentligen handla men är så jävla rastlös så tog en omväg runt kvarteret. Jag har också hunnit med att bada badkar såklart. Nu kollar jag på den nya serien Himmelsdalen i väntan på att det ska bli speedway på tv.

1 reaktion på “Jag har lärt mig vart mina gränser går

  1. Det är bra att du lärt dig det, det tog mig nåt/några år efter diagnos att lära mig sånt. Jag behöver också vila efter att jag varit social, hoppas du får det kul i Skottland!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *