Home Vardag Roadtrip till Örebro

Roadtrip till Örebro

by Joanna Halvardsson

Roadtrip till Örebro

Roadtrip till Örebro

I går blev det en liten roadtrip till Örebro för lite shopping. Jag, mamma, pappa, moster Lena och Lars plockade upp kusin Zandra och Daniel i Karlskoga. När vi väl kom dit…. För vi tänkte åka vägen genom Sunnemo men när vi kom till Brattfors så hade det hänt en trafikolycka och var totalstopp i flera timmar. Så efter 20 min så vände vi och åkte en omväg över Molkom men fram kom vi tillslut.

Träningsvärk

Det blev en del gående i går med så jag fortsätter samla steg. På tolv dagar är jag uppe i 132 216 steg och det känns fortfarande i inte i foten. Dock har jag träningsvärk i både låren och rumpan. Jag är fortfarande kvar i Hagfors för ska till tandläkaren om några timmar. Sen ska jag och Bebbs åka mot Karlstad. Längtar efter min nya säng som jag förövrigt har glömt att visa för er. Får göra det i nästa inlägg. Här kommer lite bilder från gårdagen.

You may also like

1 comment

Resultat vecka 69 med Viktväktarna - JAG ÄR INTE DUM I HUVUDET! 23 maj, 2019 - 12:07

[…] vägning. Jag har skött mig bra den här veckan trots att jag ätit ute flera gånger och att Zandra bjöd på finfika i söndags. Efter resan till Örebro låg jag -2 points men i stället för att ge upp som jag […]

Reply

Leave a Comment