Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Roadtrip till Örebro – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Roadtrip till Örebro

Roadtrip till Örebro

Roadtrip till Örebro

I går blev det en liten roadtrip till Örebro för lite shopping. Jag, mamma, pappa, moster Lena och Lars plockade upp kusin Zandra och Daniel i Karlskoga. När vi väl kom dit…. För vi tänkte åka vägen genom Sunnemo men när vi kom till Brattfors så hade det hänt en trafikolycka och var totalstopp i flera timmar. Så efter 20 min så vände vi och åkte en omväg över Molkom men fram kom vi tillslut.

Träningsvärk

Det blev en del gående i går med så jag fortsätter samla steg. På tolv dagar är jag uppe i 132 216 steg och det känns fortfarande i inte i foten. Dock har jag träningsvärk i både låren och rumpan. Jag är fortfarande kvar i Hagfors för ska till tandläkaren om några timmar. Sen ska jag och Bebbs åka mot Karlstad. Längtar efter min nya säng som jag förövrigt har glömt att visa för er. Får göra det i nästa inlägg. Här kommer lite bilder från gårdagen.

1 reaktion på “Roadtrip till Örebro

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *