Ny skrivare

JAg har köpt världens minsta skrivare!

Efter lunch åkte jag mamma och Fröken B mot Karlstad. När vi kom fram körde vi hem Baby för att åka till Jysk och byta en dyna. För de hade skickat med fel till möbeln vi var och hämtade i går. Sen när vi ändå var i närheten av Bergvik så åkte vill till nyöppnade Net On Net, för jag behöver ny skrivare till mitt företag. Så det fick bli en HP med hem.  Den jag hade förut var svindyr och värsta exklusiva fotoskrivaren men hur ofta printar jag ut foton liksom? Inte särskilt ofta, men nu kan jag skriva ut fakturor igen. Och testa skriva ut en bild och kan nog säga att det blev nästan lika bra på denna för 700 kr som på den gamla för 4000:D Nu har vi landat i soffan och ska bara ta det lugnt resten av kvällen, lyxa till det med glass gjorde vi också:)

skrivare

 

Ett svar på ”Ny skrivare

  1. Åh skulle också vilja ha en skrivare, köpte en som var skit verkligen trots att dom sa att den skulle vara perfekt för foto. Man blev lagom besviken när allt blev helt randigt och kornigt :/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen