Aspiepower Media

Hur många unika besökare har bloggen?

hur många unika besökare har bloggen

Hur många unika besökare har bloggen?

Jag ser vad ni söker efter på Google och hamnar på min blogg. Den senaste veckan har flera personer sökt på ”Hur många unika besökare har Joanna Halvardssons blogg”. Så jag tänkte att vad passar bättre än att svara på den frågan. Den senaste månaden går bloggen bara uppåt och uppåt. Tydligen vill ni läsa om att jag har en livskris och att allt är kaos haha. I mars hade jag 11 467 unika besökare. Efter fem dagar i april ligger vi på 2808 unika besökare så det ser ut att bli ett bra resultat även denna månad.

Tappade motivationen

När bloggen blev hackad i maj förra året så tappade jag läsare och även motivationen och ett tag tänkte jag till och med lägga ner allt. Jag gjorde i stället valen att börja publicera mindre inlägg. Då var jag livrädd för att tappa ännu fler läsare så jag blir så glad när det rasar in nya läsare just nu. Kan ni inte berätta vilka ni är? Vem är du? Hur länge har du läst den här bloggen? Varför läser du den här bloggen?

3 reaktioner på “Hur många unika besökare har bloggen?

  1. Jag är en kille på 26 år som också har Aspergers syndrom.
    Jag har läst den här bloggen sen i september 2015.
    Och jag läser den för att jag också har Aspergers syndrom, du är en sån bra förebild för andra som har Aspergers inkl mig, du och jag har en hel del åsikter och syner på saker och ting gemensamt när det gäller livet med Aspergers, och för att du är cool och grym (awesome) med tanke på hur du är och det du gör. 😊😎
    Dessa saker gör att jag gillar frågestunderna väldigt mycket. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *