Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Tillfällig blogg! Jag har blivit hackad! – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Tillfällig blogg! Jag har blivit hackad!

 


Det här inlägget är tidigare publicerade på min tillfälliga blogg


Jag har blivit hackad

Hej kompisar! Min blogg har blivit hackad och det är koas just nu. Mitt i allt sitter jag i en bil påväg till Arlanda för två veckor semester. Hade det här varit för två år sedan så hade jag varit hysteriskt. Just nu är jag bara uppjagad men det är ingen idé att få panik. Det värsta som kan hända är att senaste årets inlägg är borta för har en fil från mars 2017 men allt fram tills då.

Tillfällig blogg

Tanken var att den här sidan skulle vara min nya speedwaysida och skulle släppas först om en månad. Men eftersom allt är kaos så kör vi den här sidan som tillfällig blogg så får jag försöka fixa allt på plats i Kroatien. Mitt i allt kaos har har jag i alla fall hunnit att klippa mig man får vara glad för det lilla just nu?

 

Jag har blivit hackad

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *