Min helg!

Min helg

Min helg!

Då var det dags igen ännu en helg är på väg mot sitt slut. Min helg har varit bra jag spenderade den i Hagfors. I går bakade jag fyra satser bönbröd till. Du hittar receptet här. De var så enkla att göra så det var lika bra att göra många när man ändå höll på.

God med mitt pälsbarn

Sen fick jag också gosa med mitt pälsbarn. Hon får stanna i Hagfors i två veckor till för jag ska till Stockholm även denna vecka. Baby har hittat en ny favoritplats på et fotpall. Hon har tydligen legat där och kollar på hockey under veckan. Speedway kollar hon inte på men hockey. Jag har misslyckas med att uppfostra det här barnet haha.

Söndagsfys

Jag åkte till Karlstad i förmiddags och fick bli söndagsfys i stället för söndagsmys så jag åkte till gymmet en sväng. Jag gillar att träna så jag hoppas att min kropp samarbetar nu så jag kan få köra ett tag utan bli sjuk eller skadad. Nu ska jag chilla i soffan resten av dagen och ladda upp för ännu en spännande vecka.

6 svar på ”Min helg!

  1. Dom där bullarna ser goda ut, och pälsbarn är svåra att uppfostra. Luxx har börjat tugga på mina fejkblommor så nu är det hål i bladen… suck 😂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen