Uppe innan tuppen

Är uppe och väntar på en målare, det borde vara olagligt att behöva gå upp så här tidigt. Men var  tvungen att släppa in en målare som ska fixa till mina fönster. Sen ska jag åka i väg till jobbet för att jobba fyra timmar. Sen vi lunch kommer mamma, pappa, Baby och Henrik. Det är första gången Baby kommer in i nya lägenheten så vi får se hur hon reagerar, måste bli konstigt för henne att komma till ett nytt ställe men alla våra saker är här. Men hon är van att flyttas runt och hos Henrik gjorde hon sig hemstad på en timma:P

Till frukost fick det bli yoghurt, mûsli och energidryck, fuskar ganska brutal med pointsen denna vecka har ätit pizza, semlor,chips och choklad.
Dock har jag motionerat extremt mycket mer än vanligt. Och på lördag ska jag fira min födelsedag några dagar för tidigt och Carolina har bakat en tårta, och hon säger att jag inte vill veta hur många points den innehåller, men man fyller ju bara år en gång per år;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen