Aspiepower Media

När kroppen inte vill vad jag vill…

När kroppen inte vill vad jag vill…

Skulle ha jobbat i dag men vaknade upp med huvudvärk from hell och det kändes som mitt huvud skulle sprängas. Var uppe och försökte ta mig i väg. Men insåg ganska snabbt att det inte skulle funka så tog smärtstillande och återgick till sängen.

Spänningshuvudvärk

Det gör ont över bihålorna men känns samtidigt som det är spänningshuvudvärk, så kanske är det en kombination. Att jag har så ont i handen så jag går runt och spänner mig så jag får ont i huvudet. På samma sätt som jag gjorde med foten. Men när jag väl tog mig upp ur sängen så hade jag iallafall fått ett brev från arbetsterapeutmottagningen där det stod att jag skulle få en tid om högst fyra veckor, så förhoppningsvis får jag min otros snart.

Soffmys

Nu har jag förflyttat till soffan där jag och Fröken B ligger och kollar på tv, men det känns fortfarande som huvudet ska sprängas. Men det är tur att jag har en egen sjuksyster som tar  hand om mig;)

När kroppen inte vill vad jag vill

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *