Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Gipsad arm – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Gipsad arm

gipsad arm

Gipsad arm

Jag började som sagt dagen på psykiatrin sen åkte jag vidare till reumatologen där jag hade en akuttid. De undersökte mig med ultraljud och mycket riktigt vad det som jag trodde inflammation i handleden, armbågen och axeln. Eftersom de var på så många ställen så ville de inte spruta med kortison. I stället blir det tre veckor med kortisontabletter och minst en vecka med gips.

Blev jättesjuk

Jag är skeptisk mot kortisontabletter för sist vi testade det blev jag jättesjuk. Skulle ha ätit dom i sex dagar den gången men fick sluta efter tre dagar för jag hamnade på akuten med massa vätska och de var rädda för att jag skulle få en propp. Jag försökte förklara det för läkaren (som inte var min riktiga läkare). Hon tyckte att vi skulle ta en liten dos och att man då inte ska få biverkningar. Jag ville skrika att jag heter Joanna Halvardsson och då händer allt som inte borde hända, men lät bli. Vi får ge det en chans så får vi se vad som händer. Hjälper inte tabletterna så skulle jag ringa igen så får de spruta iallafall.

Varför gips?

Jag la ut bilden ovan på Instagram tidigare i dag och flera undrade varför jag fick gips när det ”bara” är en inflammation. Det är av den enkla anledningen att ord som lugn och vila inte finns med i Joanna Halvarssons ordbok.😉 Ni som följt mig länge vet att jag flängde runt över halva Sverige och föreläste med en sena och ett ledband av i foten för några år sedan. (Hann också med en tur till Ullared, Polen och Danmark och gick över 1 mil med gipssko alla gångerna)🤣 Därför tycker de att jag ska ha gipset för att armen ska få vila. Dock ska jag ta av det på natten. Leder blir snabbt stela om de är still för länge och då har vi snart ett nytt problem. Jag har tagit mig friheten att även ta gipset för att bada. Hur skulle detta annars gå?🤣

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *