Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Resultat vecka 54 med Viktväktarna – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Resultat vecka 54 med Viktväktarna

Resultat vecka 54 med ViktväktarnaResultat vecka 54 med Viktväktarna

I onsdags var det dags för veckans vägning men Viktväktarna var stängt pga sjukdom så fick väga mig i går i stället. Jag är nöjd med mitt resultat vecka 54 med Viktväktarna. Vågen visade -0,6 kg. Mitt psyke behövde verkligen det där minuset efter två veckor med plus. Nu är vi nere på – 12 kg igen. Nu är det ynka 2,5 kg kvar till målvikt så det är bara att köra på. Dock tycker jag att februari är en jobbig månad.

1. Jag fyller år= tårta.
2. Det är alla hjärtans dag och då ska jag föreläsa där de bjuder på alla hjärtans dags-fika.
3. Det är semlor full stan och jag är svag för semlor.
4. På måndag ska vi på vernissage och du bjuds det säkert på något. Men det är bara att kämpa på.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *